Slim & Sassy

O dietă adecvată trebuie să includă porțiuni moderate dintr-o varietate de nutrienți sănătoși.

Deși nu există un acord privind un raport perfect al nutrienților într-o dietă adecvată, o dietă sănătoasă ar trebui să includă aproximativ:

 • 30% proteine,
 • 55% carbohidrați
 • 15% grăsimi

Din păcate, mulți oameni mănâncă prea multe grăsimi și carbohidrați și nu au suficientă proteină (și nu mă refer aici neapărat la proteina de origine animală pentru că există surse de proteine vegetale foarte variate). Un ghid simplu pentru a mânca mai sanatos este de a consuma:

 • mai puțini carbohidrati sau zaharuri simple,
 • mai multe fructe și legume proaspete,
 • mai puține uleiuri și grăsimi
 • și creșterea consumului de surse sănătoase de calorii cu conținut caloric de proteine.

Din aceste alegeri, găsirea unor niveluri optime de proteine sănătoase poate fi cea mai dificilă. Carbohidrații simpli sau zaharurile și grăsimile sunt surse imediate de energie, dar sunt și ele ușor convertite în grăsimi atunci când sunt consumate în exces. Acestea declanșează, de asemenea, eliberarea de insulină, care, deși este necesară pentru producerea de energie, este un catalizator pentru transformarea excesului de calorii în grăsimi atunci când consumăm prea multe. Carbohidrații și fibrele complexe oferă o sursă de energie mai susținută și contribuie la scăderea răspunsului la insulină. Proteinele sunt folosite în primul rând pentru creșterea și repararea organismului și pot fi, de asemenea, utilizate pentru energie.

Stilul de viață cu ritmul rapid de astăzi poate fi stresant pentru oricine, în special pentru cei care caută să gestioneze greutatea. Stresul de zi cu zi pe care toți îl experimentăm poate duce deseori la obiceiuri alimentare slabe, și asociat cu puțin exercițiu fizic apare în mod inevitabil, creșterea în greutate. Reducerea nivelului de stres în organism poate juca un rol semnificativ într-un regim de gestionare a greutății sănătoase, motiv pentru care Slim & Sassy TrimShake include de asemenea 125 mg pe servire a ingredientului puternic de gestionare a greutății EssentraTrim, un extract brevetat de frunze și rădăcini de ashwagandha.

Ashwagandha-for-Diabetes-870x400

Inițial studiat ca adapogen pentru producerea de energie, EssentraTrim s-a dovedit a ajuta la controlul eliberării cortizolului hormonului de stres, care este asociat cu acumularea de grăsimi, în special în jurul stomacului, șoldurilor și coapsei. Ajutându-vă la contracararea efectelor stresului, EssentraTrim poate, de asemenea, ajuta la controlul poftei de mâncare provocate de stres, a excesului de alimente și a alimentației carbohidraților. De asemenea, poate contribui la susținerea nivelurilor de glicemie în limite normale, la creșterea nivelului de energie și la atenuarea oboselii asociate cu dieta și exercițiile fizice. Un studiu a arătat că are efecte hipoglicemiante, diuretice si reduce colesterolul, fără a produce efecte adverse în corpul uman.

http://nopr.niscair.res.in/bitstream/123456789/23992/1/IJEB%2038%286%29%20607-609.pdf

Slim & Sassy TrimShake include 50 mg pe portie de Solathin, un extract special de proteine din surse naturale care pot ajuta la susținerea unui sentiment sporit de sațietate. Solathin a fost, de asemenea, studiat pentru a controla gustările între mese, controlul senzației de plin mai rapid și pe durată mai lungă. Împreună cu faptul că este o sursă excelentă de proteine, Solathin este, de asemenea, hipoalergenic și îmbunătățește aroma și textura TrimShake.

TrimShake Slim & Sassy a fost formulat cu grijă pentru a fi utilizat în asociere cu complexul metabolic DoTERRA Slim & Sassy Metabolic Blend, Suplimentele LLV și DigestZen TerraZyme Complex enzime digestive pentru un sistem complet de asistență pentru gestionarea greutății.

 

dōTERRA Slim & Sassy TrimShake este un amestec convenabil și delicios de control al greutății care asigură substanțe nutritive esențiale și doar 70 de calorii pe porție. Împreună cu lapte de migdale, orez sau lapte de soia, TrimShake poate fi folosit ca parte a unei strategii de reducere a greutății prin reducerea consumului zilnic de calorii și de ardere a grăsimilor prin exerciții fizice. Disponibil în arome naturale de ciocolată și vanilie, TrimShake se amestecă bine cu apă sau lapte și oferă 8 grame de proteine și 2,5 grame de fibre pe porție.

 

BENEFICII PRIMARE:

Oferă o alternativă convenabilă, cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de sodiu, cu conținut scăzut de calorii, fără zahăr, fiind o sursă bună de fibre pentru indivizii care încearcă să-și reducă grăsimea sau să mențină o greutate adecvată a organismului prin reducerea calorii și exercițiul fizic.

 • Ajută la reglarea eliberării hormonului de stres cortizol, care este asociat cu acumularea de grăsimi, în special în jurul stomacului, șoldurilor și coapsei
 • Poate ajuta la controlul apetitului indus de stres, al excesului de mâncare si al poftei de carbohidrati
 • Pot ajuta la susținerea nivelurilor de zahăr din sânge, și la creșterea nivelului de energie, ajutând în același timp la atenuarea oboselii asociate în mod obișnuit cu dieta și exercițiile fizice.
 • Pentru a combate oboseala din antrenamentele de dimineata devreme
 • Poate fi utilizat pentru a înlocui mesele cu cel puțin o masă nutritivă echilibrată zilnic
 • Sprijină senzația de sațietate
 • Conține ashwagandha pentru a ajuta la gestionarea apetitului
 • Oferă aminoacizi esențiali pentru a preveni pierderea masei musculare și a tonusului muscular (conține proteine din zer și ouă) – există și varianta vegană

NU CONȚINE:

 • TrimShakes nu conțin gluten, material modificat genetic (GMO) sau ingrediente pe bază de soia
 • TrimShake nu conține suc de trestie sau zahăr prelucrat. Este complet îndulcit cu stevia

 

DESCRIERE:

O compoziție normostenică a corpului este o reflectare a unui stil de viață sănătos care include dreptul de a mânca și de a rămâne activ fizic. Consumul corect înseamnă a mânca cantități adecvate și a consuma alimente de calitate care includ un raport sănătos de carbohidrați, proteine, grăsimi și vitamine și minerale. O dieta sănătoasă de fructe si legume proaspete, cereale integrale si proteine sănătoase furnizeaza corpului resursele de care are nevoie pentru producerea de energie, crestere, imunitate si alte functii metabolice.

Prea multă hrană poate fi nesănătoasă. Celulele grase funcționează ca unități de stocare de energiei ale corpului. Caloriile excesive care nu sunt transformate în energie sau utilizate ca blocuri pentru creștere și reparare pot fi transformate în lipide și depozitate în celulele grase. Atunci când organismul a utilizat alte magazine de energie mai ușor disponibile, celulele grase eliberează lipidele stocate ca și combustibil pentru metabolismul energetic. Menținerea unei compoziții slabe a organismului necesită depozitarea de calorii în cantitate redusă în celulele grase și creșterea eliberării de calorii stocate în celulele grase pentru a fi utilizate pentru producerea de energie. Cu alte cuvinte, pentru a păstra potrivirea și ornamentarea, trebuie să mâncăm mai puțin și să consumăm mai mult. De asemenea, trebuie să mâncăm mai inteligent.

 

UTILIZARE:

Se amestecă o lingură amestec în 1/2 ceașcă de migdale, orez sau lapte de soia sau apă apoi se uniformizează. De asemenea, se amestecă bine cu fructele și legumele. Pentru opțiuni de aromă unice, amestecați o picătură de ulei esențial doTERRA preferat în agitare. Servit rece.

Rețetă:

 • 1 porție Trim Shake
 • 1 cană lapte de migdale
 • 1 banană congelată
 • 1 linguriță miere

Toate ingredientele se mixează intr-un blend până se omogenizează. Se poate orna cu fulgi de ovăz, cereale, afine, fistic.

Alte rețete găsiți aici: https://www.doterra.com/US/en/brochures-magazines-slim-and-sassy-trimshake.

ÎNTREBĂRI?

Poate înlocui o masă?

TrimShake furnizează o sursă sănătoasă, fără grăsimi, fără zahăr, care furnizează mai mult de 20 de vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali. TrimShake poate fi folosit de mai multe ori pe zi pentru a înlocui mesele, gustările sau deserturile, totuși, asigurați-vă că consumați cel puțin o masă echilibrată și nutritivă zilnic.

Care este diferența între Slim & Sassy® V Shake și TrimShake?

9839479586846

            Slim & Sassy V Shake este o alternativă complet vegană pentru Slim & Sassy TrimShake. Poate fi folosit în locul Slim & Sassy TrimShake ca înlocuitor de masă sau ajutor pentru pierderea în greutate pentru adulții care doresc să beneficieze de Slim & Sassy TrimShake, dar preferă o alternativă vegană.

Este Slim and Sassy V Shake la fel de eficient ca și TrimShake?

Slim & Sassy V Shake conține o cantitate similară de proteine și calorii ca TrimShake Slim & Sassy, astfel încât poate fi folosit ca un ajutor pentru gestionarea greutății ca și în același mod cu Slim & Sassy TrimShake.

 

Dacă iau Slim & Sassy® TrimShake, mai trebuie să iau Microplex VMz?

            Microplex VMz este conceput pentru a oferi o gamă largă de substanțe nutritive de înaltă calitate, biodisponibile. Slim and Sassy TrimShake, deși conține o serie de vitamine și minerale, este conceput doar pentru a oferi un mic impuls acestei mese. Ambele produse pot fi luate în siguranță în aceeași zi.

 

EssentraTrim® este o marcă comercială a NutraGenesis LLC și este protejată în brevetul US 6 713 092

Solathin® este o marcă înregistrată a CYVEX Nutrition

Aici aveti studiile pe componenții din Trim Shake: https://www.doterra.com/US/en/weight-management-slim-and-sassy-trimshake-key-studies.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.

Sănătate din plin!

123

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s