Gama Deep Blue

 

 1. Crema Deep Blue

9839357165598DoTERRA® Deep Blue Rub este o cremă topică, formulată dintr-o combinație de uleiuri esențiale Deep Blue certificate CPTG, cu efect calmant, extracte naturale de plante și ingrediente suplimentare care oferă o senzație de răcire și căldură în zonele problematice. Realizată cu amestecul de ulei esențial Deep Blue: Wintergreen, Camphor, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Albastru de mușețel și Osmanthus, Deep Blue Rub este un supliment esențial pentru sala de gimnastică și nu numai. Deep Blue Rub se amestecă într-o bază de emolienți hidratanți care vă lasă pielea să fie moale și nu grasă. Este alegerea terapeuților de masaj și a practicanților de sport care utilizează în prezent amestecul propriu-zis al DoTERRA Deep Blue în practica lor. Crema se folosește exclusiv extern, pe locurile dureroase și trebuie testată inițial pe o porțiune de piele. Este recomandată în: dureri articulare și musculare, sindromul picioarelor neliniștite, artrită, reumatism, luxații, entorse, inflamație, sala de sport, etc.

Să vorbim câte puțin despre principalii constituenți din produsele Deep Blue:Super Duper Happy Hour!

wintergreen-15mlUleiul de wintergreen este un ulei esențial care este extras din frunzele plantei veșnic verzi Gaultheria procumbens. Odată pătrunse în apă caldă, enzimele benefice din frunzele de wintergreen, numite salicilat de metil, sunt extrase utilizând distilarea cu aburi. Frunzele de Wintergreen în sine sunt, de fapt, inodore și fără gust, dar după ce un compus numit gaulterin prezent în frunze este hidrolizat enzimatic la salicilat de metil, aroma semnăturii „minty” se dezvoltă. Deoarece uleiul de wintergreen are în mod natural un miros  dulce și proaspăt, foarte asemănător cu cel al uleiului de mentă, acesta are o mare varietate de utilizări în alimente, ceaiuri, aromoterapie, produse de uz casnic și de frumusețe. Wintergreen a fost folosit de secole de triburi din America de Nord pentru a ajuta la vindecarea oboselii, a plămânilor, a sinusurilor și a afecțiunilor respiratorii. Uleiul de Wintergreen este în mod natural un antioxidant, energizant și îmbunătățește imunitatea, deoarece reduce inflamația și durerea.

Salicylic_acid_methyl_ester_chemical_structure
Formula chimică a metil salicilat

Cercetările arată că uleiul de wintergreen are capacitatea de a acționa ca un analgezic natural (reduce durerea), antiseptic și astringent. Uleiul de wintergreen conține, în principal, ingredientul activ salicilat de metil, care reprezintă aproximativ 85% până la 99%.

 

Este una dintre cele mai bune surse ale acestui compus de combatere a inflamației din lume și se crede că este una dintre puținele plante care furnizează în mod natural suficient metil salicilat, pentru a forma un extract. Uleiurile esențiale de mesteacăn conțin, de asemenea, salicilat de metil și, prin urmare, au beneficii și utilizări similare pentru reducerea durerii. Uleiul fost folosit ca ingredient activ în numeroasele remedii de durere topică timp de decenii pentru a ușura durerile articulare și musculare. Astăzi este frecvent folosită și pentru reducerea altor condiții dureroase; de exemplu, Wintergreen este folosit ca remediu natural pentru dureri de cap, pentru dureri cronice ale nervilor, simptome PMS și artrită. Acest lucru se datorează faptului că Wintergreen conține în mod natural constituenți activi care funcționează similar cu aspirina.

Wintergreen este absorbit rapid în piele și acționează ca un agent natural de amorțeală, similar cu cortizonul. De asemenea, promovează circulația sângelui și răcește iritarea, ceea ce îi ajută pe zonele inflamate. În plus, wintergreen conține și antioxidanți și ingrediente benefice, inclusiv guaiadiene, a-pinen, myrcene, delta 3-carene, limonenă și delta-cadinină.

Un alt ingredient este uleiul esențial de menta, despre care puteți citi AICI.

eucalyptus-15ml

Eucalipt: inițial denumit „eucaliptol” de către comunitatea științifică, beneficiile pentru sănătate ale uleiului de eucalipt provin dintr-o substanță chimică cunoscută acum ca cineol – un compus organic care se dovedește a avea efecte medicinale uluitoare și răspândite, inclusiv reducerea inflamației și durerii. Sunt efectuate peste 1.200 de studii de cercetare științifică referitoare la cineol, iar rezultatele sunt pur și simplu uimitoare. Deși eucaliptul are cele mai cunoscute niveluri de cineole ale oricărei plante (pana la 80-95%), oamenii de știință au descoperit ca si alte plante au niveluri semnificative de cineole: cardamom, ghimber, helichrysum, menta, rozmarin, melaleuca.

Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care un amestec de uleiuri esențiale extrase din aceste plante are un efect sinergic puternic. Ca cele mai multe lucruri în natură, efectele armonioase ale mai multor agenți de vindecare care lucrează împreună creează niște remedii super-uimitoare.

helichrysum-5mlHelichrysum. Cercetările arată, că uleiul de helichrysum reduce durerea musculară prin scăderea edemelor, inflamației și îmbunătățirea circulației. Acest lucru ajută la susținerea vindecării nervilor, a articulațiilor și a țesutului muscular – ceea ce îl face un tratament eficace natural pentru simptomele de durere legate de artrită, fibromialgie și leziuni legate de exerciții fizice. Puteți utiliza împreună cu ulei de lavandă, care este, de asemenea, excelent pentru a reduce durerea și stresul emoțional. Proprietățile protectoare ale Helichrysum sunt exprimate parțial ca un glucocorticoid, contribuind la reducerea inflamației prin inhibarea acțiunii în diferite căi de metabolizare a acidului arahidonic.

BLUECHAMOMILEMușețelul (blue chamomile) este denumit uneori „aspirină pe bază de plante”, deoarece a fost un remediu popular pentru scăderea durerii de secole. Florile de mușețel sunt folosite singure sau în combinație cu alte produse antiinflamatorii pentru a reduce durerea, congestia, umflarea și înroșirea. Sunt eficiente în reducerea umflăturii feței, a iritațiilor pielii, a durerilor de dinți, a durerilor cauzate de infecții și a problemelor care stau la baza inflamației.  Mușețelul poate, de asemenea, reduce în mod natural durerea asociată cu artrita, rănile, durerile de spate, febra și sarcina. De fapt, calitățile sale de reducere a durerii sunt chiar folosite pentru a calma corpul și mintea după naștere. De exemplu, în unele părți ale lumii, cum ar fi Mexic, ceaiul de mușețel este dat femeilor după muncă pentru a-și relaxa mușchii abdominali și a le ajuta să se odihnească.

Cinnamomum camphora (Camphor) Bark Oil: arborele de camfor poate crește până la 35 de metri, iar componenta activă se găsește în fiecare parte a copacului. Arborele este originar din Formosa (Taiwan), China și Japonia și poate ajunge foarte bătrân. Trebuie să aibă cel puțin 50 de ani pentru a produce uleiul. A fost un remediu bine cunoscut împotriva ciumei din Persia, Iran și a fost de asemenea folosit în îmbălsămare, în timp ce chinezii l-au folosit pentru a construi nave și temple, datorită proprietăților durabile și aromatice ale lemnului. Uleiul de camfor este un ulei de echilibrare, poate avea efect sedativ asupra nervilor și reduce inflamația. Are, de asemenea, un efect pozitiv în răceli și gripă, boli infecțioase, bronșită, tuse și poate ajuta cu dureri musculare, reumatism, entorse, artrită etc.

98394714603822. Deep Blue Polyphenol Complex oferă un amestec unic de extracte de tămâie indian (Boswellia serrata), împreună cu turmeric și ghimbir. Tămâia indiană a fost folosită de mult timp pentru proprietățile sale liniștitoare, iar utilizarea sa în practicile tradiționale ayurvedice din India este bine stabilită.

Acest supliment oferă un extract unic și standardizat Boswellia serrata (nu un ulei esențial) care a fost studiat clinic pentru a promova mobilitatea și funcționarea sănătoasă și poate oferi un suport liniștitor pe tot corpul.

La fel ca tămâia, turmericul a fost folosit timp de secole în practica ayurvedică și este, de asemenea, parte din popularul curry indian. Știința a evidențiat rolul calmant al turmericului în mușchi și articulațiile suprasolicitate și este acum recunoscută de către experți din întreaga lume. Rădăcina de ghimbir a fost, de asemenea, folosită timp de secole din Asia pentru beneficiile de sănătate și ca un condiment popular. Ghimbirul a fost printre primele condimente aduse în Lumea Nouă și a fost recomandat de mult timp pentru beneficiile sale naturale de liniștire.

 • Ingredientele sunt derivate din plante nemodificate genetic și nu conțin gluten.
 • Deep Blue Polyphenol Complex este sigur de utilizat în fiecare zi. Deep Blue Polyphenol Complex furnizează polifenoli botanici, care au fost consumați de mult timp în întreaga lume, sunt componente cheie ale unora dintre cele mai sănătoase diete și sunt bine studiate pentru siguranța lor.
 • Este recomandat administrarea a 2 capsule pe zi, una dimineața și una seara, și este recomandat  să urmați utilizarea sugerată, care a fost selectată pe baza unei revizuiri ample a literaturii științifice care să arate eficacitatea la doza furnizată. Cu toate acestea, nu ar trebui să existe nicio problemă la cei care administrează mai mult decât cantitatea recomandată de complex de polifenoli Deep Blue.
 • Complexul de polifenoli este vegetarian. Toate ingredientele Doterra provin din surse de calitate,  sunt testate temeinic pentru contaminanți, pesticide și metale grele pentru a respecta standardele și specificațiile de înaltă calitate.

Beneficii:

 • Extractul de tămâie ajuta la sprijinirea musculaturii/confortul și funcția articulației
  • Include extracte standardizate de ghimbir, curcumină, resveratrol și alți polifenoli, pentru a calma durerile ocazionale și disconfortul
  • Poate fi folosit în tandem cu Deep Blue Rub sau Deep Blue Soothing Blend
  • Conține amestecul DoTERRA Tummy Tamer de Menta, Ginger si Seminte de Caraway
  • Capsule vgetale HPMC fără lauril sulfat de sodiu

Pentru informații suplimentare și modul de achiziționare mă puteți contacta AICI.

Untitled design (1)

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s