Pachetul LLV – dōTERRA Lifelong Vitality Pack

screen-12.56.54[15.11.2017]Dr. Carsten Smidt este directorul doTERRA al Departamentului de Știință și supraveghează cercetarea și dezvoltarea produselor. Dr. Smidt a deținut posturi de director executiv de cercetare și dezvoltare timp de aproape 20 de ani, lucrând pentru companii lider mondiale în industria suplimentelor alimentare, farmaceutică și alimentară. El deține o diplomă de doctorat în Știința Nutriției și Chimie Fiziologică de la Universitatea din California, și este membru al Colegiului American de Nutriție.

 

Am nevoie de multivitamine?

Răspunsul scurt este un da răsunător. Oricine din comunitatea științifică care studiază în mod serios nutriția este de acord că, practic, toată hrana nu reușește să îndeplinească chiar și cerințele minime pentru multe substanțe nutritive (cunoscute sub numele de doza zilnică recomandată – DZR). Încercarea de a obține DZR din toate cele 26 de vitamine esențiale, minerale și oligoelemente – micronutrienți – numai din alimente este aproape imposibilă, chiar dacă consumați o dietă sănătoasă și echilibrată. Fructele și legumele sunt bogate în acești micronutrienți, plus ele conțin fitonutrienți importanți (carotenoide, polifenoli, uleiuri esențiale etc.). Problema este că aproape nimeni nu mănâncă destule fructe și legume. O analiză recentă a datelor OMS / FAO (Murphy și colab., Br J Nutr 112 (6): 1004, 2014) arată că aceasta este o problemă la nivel mondial: trei din patru persoane de pe această planetă nu îndeplinesc minimul recomandat de cinci porții zilnice de fructe și legume! În schimb, dietele moderne sunt bogate în alimente rafinate și băuturi lipsite de micronutrienți și pline de calorii goale.

Evoluția multivitaminelor

Primele multivitamine au lovit rafturile de vânzare cu amănuntul în anii ’50 și ’60 și rămân o bază în piețele actuale de retail și de masă. Aceste produse ieftine dau DZR din cele mai multe vitamine, și cantități mai mici din cele mai multe minerale. Sursele lor minerale sunt adesea slab absorbite și utilizate de către organism și nu au nutrienți, fitonutrienți și acizi grași omega-3 esențiali.
Apoi, cercetările din anii ’80 și ’90 au sugerat că cantitățile de vitamine antioxidante de mai sus, unele vitamine B și oligoelemente au beneficii suplimentare pentru sănătate, iar aceste studii au deschis calea către generația actuală de suplimente cu micronutrienți populară în vânzările de specialitate sau directe. Aceste produse complete includ adesea mega-doze (10x sau mai mult DZR) de vitamine, minerale de mai bună calitate, acizi grași omega-3 și fitonutrienți, iar unele vă fac să luați 16 sau mai multe capsule sau comprimate pe zi. De fapt, concurența este feroce și multe companii joacă un joc de cai putere în care mai mult trebuie să fie mai bine.

În SUA, nouă din zece adulți nu îndeplinesc DZR pentru vitaminele D și E și peste jumătate dintre noi nu îndeplinesc DZR pentru vitamina A, calciu și magneziu (Fulgoni și colab., J Nutr 141 ( 10): 1847-54, 2011). Chiar dacă sunteți vegani sau vegetarieni, este puțin probabil să obțineți suficientă vitamină D, B12, calciu, fier și zinc. Pe termen lung, aceste deficiențe nutritive cauzează lipsa de energie, imunitatea scăzută, oasele slabe, declinul cognitiv și o serie de alte probleme de sănătate.
Experții sunt de acord că ar trebui să încercați să consumați o dietă sănătoasă bogată în fructe și legume și să luați un supliment multivitaminic / mineral. Acum, adevărata întrebare este ce supliment trebuie să iei și cum trebuie formulată? Valorile DZR sunt chiar suficiente?

Revoluția multivitaminică

Vestea bună pentru dvs. este că doTERRA nu a crezut niciodată în jocul „mai mult este mai bine”. De fapt, suntem acum în poziția unică de a îmbrățișa toate recentele cercetări micronutriționale – pozitive și negative – și de a crea un concept complet revoluționar de formulare a multivitaminelor. Cum?
Să facem un pas înapoi. Vreau să spun un pas gigantic înapoi când oamenii pentru cea mai mare parte a istoriei noastre, au mâncat alimentația vânător-culegător. Numai recent, dietele și stilul nostru de viață s-au schimbat dramatic prin introducerea agriculturii. Și în ultimii 100 de ani, s-au produs schimbări și mai drastice datorită industrializării aprovizionării cu alimente.

lifelong-vitality-bottlesFiind unul dintre produsele cele mai populare ale doTERRA, doTERRA Lifelong Vitality Pack este plin de substanțe nutritive esențiale, susținători ai metabolismului și antioxidanți puternici meniți să contribuie la promovarea energiei, sănătății și vitalității pe tot parcursul vieții.

Descriere:
Programul doTERRA Lifelong Vitality face ca primul pas pe calea către o viață plină de vitalitate și bunăstare, să fie convenabil și accesibil. Sănătatea și vitalitatea noastră de-a lungul vieții depind de mulți factori, incluzând dieta, activitatea fizica, managementul greutății, odihna, managementul stresului, expunerea la toxine și predispoziția genetică moștenită pentru boala sau wellness. În timp ce unele dintre aceste variabile sunt dincolo de controlul nostru complet, cercetările științifice descoperite dezvăluie multe modalități prin care putem influența – și chiar controla – factorii semnificativi ai îmbătrânirii. O viață îndelungată plină de vitalitate și îmbătrânire sănătoasă începe cu furnizarea celulelor cu substanțe nutritive esențiale și factori metabolici pentru a le ajuta să se descurce în mod optim.

2x3-566x819-vegan-microplex-vmz-us-en-web

DoTERRA Microplex VMz Nutrient Complex (care se găsește și în varainta vegană) este o formulă nutritivă alimentară a vitaminelor și mineralelor biodisponibile care sunt deficitare în dieta noastră modernă. Formula include un amestec echilibrat de vitamine antioxidante esențiale A, C și E și un complex energetic de vitamine B prezentate într-o matrice de glicoproteină brevetată. Microplex VMz conține, de asemenea, minerale chelate, inclusiv calciu, magneziu și zinc pentru o sănătate optimă a oaselor și a metabolismului. Microplex VMz conține amestecul botanic de Peppermint, Ginger și Caraway pentru a calma stomacul pentru cei care au suferit de probleme de stomac cauzate de alte produse vitaminice și minerale. Microplex VMz este încapsulat utilizând capsule vegetale fără laurilsulfat de sodiu.
Deși este foarte clar că dietele din Statele Unite și din multe țări dezvoltate includ o cantitate adecvată și chiar o cantitate excesivă de calorii, un număr din ce în ce mai mare de dovezi arată că, chiar dacă consumăm mai mult, obținem mai puțini nutrienți esențiali vitali pentru o sănătate optimă . Supra-procesate, bogate în calorii, cu alimentescreen-14.01.52[15.11.2017] deficitare în nutrienți, alegerile amenință să ne facă supraponderali chiar obezi, chiar dacă corpurile noastre sunt lipsite de vitamine, minerale și alte substanțe nutritive esențiale.
Microplex VMz este o gamă completă de vitamine și minerale prezentate într-un complex nutritiv alimentar care este esențial pentru creșterea, funcționarea și întreținerea normală a celulelor. Microplex VMz oferă un amestec echilibrat de vitamine antioxidante esențiale A, C și E; un complex energetic de vitamine B; și 800 UI de vitamina D. De asemenea, conține minerale importante pentru metabolism și substanțe nutritive esențiale pentru sistemul osos, calciu, magneziu și zinc.

Oferă 22 de vitamine și minerale esențiale pentru a susține creșterea normală, funcția și întreținerea celulelor:
• Combate radicalii liberi cu vitaminele antioxidante A, C și E
• Sprijină metabolismul și energia celulară sănătoasă
• Sprijină sănătatea oaselor cu calciu, magneziu, zinc și vitamina D
• Sprijină funcția imună sănătoasă
• Sprijină digestia sănătoasă
• Folia naturală din coaja de lămâie
• Un amestec echilibrat de vitamine esențiale, inclusiv vitaminele antioxidante A, C și E; un complex energetic de vitamine B; prezentată într-o matrice glicoproteică brevetată pentru o biodisponibilitate sporită
• Include un amestec echilibrat de minerale chelate, incluzând calciu, magneziu, zinc, seleniu, cupru, mangan și crom.
• Include un amestec botanic de kale, păpădie, patrunjel, ardei, broccoli, varză de bruxel, varză și spanac
• Formulat cu un amestec de enzime digestive de protează, lactază, lipază, amilază, α-galactozidază, diastază, glucoamylază și peptidază
• Conține un spectru complet de forme de vitamina E, inclusiv tocotrienoli
• Include un amestec digestiv de de Peppermint, Ginger și Caraway
• Fabricat din capsule de legume fără sulfat de laurii de sodiu
• Formată special pentru a fi folosită zilnic cu xEO Mega și Alpha CRS + ca o bază completă de suplimente alimentare pentru o viață vitală și sănătoasă

Prin ce se caracterizează matricea glicoproteică brevetată?

Majoritatea vitaminelor și mineralelor absorbite în corpul nostru provin din alimentele pe care le consumăm. Uneori vitaminele și mineralele sunt izolate sau construite sintetic și pot deveni mai greu pentru corpul nostru de a le recunoaște și absorbi ca nutrienți alimentari. Vitaminele derivate din alimentele din Microplex VMz sunt prezentate într-o matrice glicoproteică brevetată pentru a spori biodisponibilitatea. Pentru a face un compus vitaminic glicoproteic, o vitamină naturală este introdusă într-o cultură de lactobacil și drojdie. În timp ce crește, drojdia metabolizează și leagă vitamina în matricea sa de proteine, făcând astfel vitamina mai ușor de recunoscut ca hrană în procesul digestiv. Mineralele derivate din alimentele din Microplex VMz sunt cultivate în mod similar în drojdii pentru a spori biodisponibilitatea. Digestia vitaminelor și a mineralelor în Microplex VMz este sporită și de prezența unui amestec de enzime digestive și cofactori minerali care sunt necesari pentru asimilarea corectă a nutrienților alimentari.

Întrebări:
1. Copiii pot lua Vegan Microplex VMz® în loc de dōTERRA a2z Chewable ™?
doTERRA recomandă DoTERRA a2z Chewable și IQ Mega® pentru copii, mai degrabă decât Vegan Microplex VMz. Pentru copii mai mari sau adolescenți care pot înghiți capsule, o jumătate de doză este în regulă. Pentru orice întrebări, vă rugăm să consultați medicul pediatru.
2. Poate fi Microplex VMz® considerat fără OMG și fără gluten?
Microplex VMz nu conține material modificat genetic și nu conține gluten.
3. Dacă iau Slim & Sassy® TrimShake, mai trebuie să iau Microplex VMz®?
Microplex VMz este conceput pentru a oferi o ofertă completă de zi cu o gamă largă de substanțe nutritive de înaltă calitate, biodisponibile. Slim and Sassy TrimShake, deși conține o serie de vitamine și minerale, este conceput doar pentru a oferi un mic impuls acestei mese. Ambele produse pot fi luate în siguranță în aceeași zi.
4. Cu amestecul enzimatic din formula Microplex VMz®, trebuie să iau și DigestZen Terrazyme®?
Amestecul de enzime din Microplex VMz este conceput doar pentru a oferi un mic impuls digestiei normale. Dacă aveți nevoie de sprijin complet pentru sănătatea digestivă sau alte probleme, se recomandă digestZen Terrazyme pe lângă Microplex VMz.
5. De la ce vine numele Microplex VMz®?
Microplex este o combinație de „micronutrienți” și „complex”. VM reprezintă vitamine și minerale. „Z” reflectă îmbunătățirile care au fost aduse produsului începând de la lansarea acestuia.
6. Formula microplex VMz® poate fi considerată un supliment alimentar întreg?
Microplex VMz conține vitamine și minerale simple, despre care se știe că sunt necesare pentru sănătate. Ceea ce este cel mai important cu privire la substanțele nutritive simple este faptul că acestea sunt biodisponibile. Am selectat vitamine și minerale care au fost demonstrate de cercetarea științifică pentru a optimiza biodisponibilitatea în organism.

dōTERRA Microplex VMz reprezintă standardul de aur în suplimente naturale de vitamine și minerale. Formula naturală este încapsulată în capsule de legume libere de lauril-sulfat de sodiu, nu conține grâu sau produse lactate și nu include ingrediente fabricate din produse de origine animală. De asemenea, conține amestecul dōTERRA Tummy Tamer de extract botanic de semințe de piper, ghimbir și Caraway pentru a ajuta la calmarea stomacului. Microplex VMz este conceput pentru a fi utilizat zilnic cu dōTERRA Alpha CRS + ® și xEO Mega® sau vEO Mega® ca o bază completă de suplimente alimentare pentru o viață vitală și sănătoasă.

 

9839467495454

Al doilea produs din pachetul LLV este xEO MEGA despre care puteți citi mai multe aici.

 

 

 

 

 

 

8968301608990

 

Complexul Vitality Alpha CRS + ® este o formulă care combină nivelele puternice de extracte naturale botanice care susțin proliferarea sănătoasă a celulelor și durata de viață a acestora cu factori metabolici importanți ai energiei celulare. Alpha CRS + este creat pentru a fi folosit zilnic cu xEO Mega® sau vEO Mega® și Microplex VMz® ca o bază completă de suplimente alimentare pentru o viață de vitalitate.

 

CONCEPT

Celulele reprezintă principalele elemente de bază ale vieții. Țesuturile sănătoase, organele și, în cele din urmă, organismele sănătoase depind de reproducerea celulară și de funcția specializată, producția de energie și moartea celulară în timp ce celulele nu funcționează la niveluri optime. Pe măsură ce îmbătrânim, funcția celulară se poate deteriora și începem treptat să experimentăm scăderea energiei și performanței. În plus, stresorii celulari, inclusiv stresul oxidativ al ADN celular și altor structuri celulare cheie și răspunsurile inflamatorii care rezultă, pot determina o frecvență crescută a afecțiunilor degenerative asociate cu disfuncția celulară. Furnizarea celulelor cu nutrienți esențiali și factori metabolici ai energiei celulare și protejarea celulelor noastre de factorii de stres toxici care duc la inflamația cronică celulară, susțin funcția celulelor sănătoase, vitalitatea și sănătatea.

ADN și funcția celulară
Corpul uman este alcătuit din milioane de celule specializate care comunică constant între ele prin căi chimice complexe. Toată activitatea în și între celule este reglementată de ADN-ul din nucleul fiecărei celule. Celulele sănătoase reproduc, îndeplinesc funcții specializate și pun în mișcare o secvență de auto-distrugere atunci când utilitatea lor scade, făcându-se loc pentru noi celule sănătoase. Dacă ADN-ul celular sau alte structuri celulare critice sunt deteriorate, acest proces de reînnoire poate fi compromis, ducând la o stare de deteriorare a organismului.

Mitocondria și energia celulară
ADN-ul reglementează de asemenea proliferarea mitocondriilor în celule. Mitocondria16755652_l.jpg este o structură celulară în care oxigenul și nutrienții alimentari sunt metabolizați pentru a crea energie pentru viață. Mitocondriile sănătoase funcționează ca și motoarele bine reglate, producând o putere eficientă cu mai puțină evacuare (deșeuri metabolice). Pe măsură ce îmbătrânim, numărul și eficiența mitocondriilor celulare pot scădea, ducând la scăderea energiei și a performanței. Mitocondriile nesănătoase evacuează și mai multe toxine sub formă de molecule de radicali liberi care pot deteriora ADN-ul celular, declanșând o reacție în lanț oxidativă în cascadă care poate deteriora structurile critice ale celulelor și poate întrerupe funcția celulară sănătoasă.

Molecule de radicali liberi
antioxidant_activityMoleculele de radicali liberi sunt molecule instabile cu unul sau mai mulți electroni impari. Când moleculele de radicali liberi intră în contact cu molecule stabile, fură un electron de la ele, transformând moleculele stabile în molecule radicale libere instabile care, la rândul lor, fură electroni de la alte molecule stabile. Acest proces în cascadă a distrugerii radicalilor liberi se numește oxidare. Leziunile radicale ale celulelor pot proveni din surse externe și interne, dar stresul primar radical sau oxidativ la ADN-ul celular provine din metabolismul celular al energiei. Când ADN-ul celular și alte structuri celulare critice sunt afectate de moleculele de radicali liberi, pot apărea o serie de condiții degenerative. Stresul oxidativ este cunoscut ca un factor care contribuie la apariția inflamației cronice, a bolilor cardiovasculare, a unor forme de cancer și la semnele vizibile de îmbătrânire.

Antioxidanții și polifenolii

Celulele sunt echipate pentru a apăra împotriva daunelor oxidative prin utilizarea moleculelor bogate în electroni numite antioxidanți pentru neutralizarea moleculelor de radicali liberi. Celulele folosesc antioxidanți derivați din alimentele pe care le consumăm și fabricăm alți antioxidanți pentru a menține stresul oxidativ în control. Reducerea daunelor oxidative asupra ADN-ului celular și a altor structuri celulare importante va susține proliferarea, funcția și durata de viață a celulelor sănătoase. Antioxidanții se găsesc în mare varietate și abundență în plante și sunt abundenți în fructele și legumele colorate. Polifenolii sunt un grup deosebit de puternic de antioxidanți care asigură protecția împotriva deteriorării radicalilor liberi în ADN-ul celular. Ei au o capacitate foarte mare (capacitatea de absorbție a radicalilor liberi ai oxigenului sau ORAC) pentru a neutraliza moleculele de radicali liberi și au fost studiate pentru o serie de beneficii pentru sănătate.

Protecția antioxidantă endogenă
Antioxidanții pe care îi consumăm din alimente se numesc antioxidanți exogeni. Corpul este, de asemenea, capabil să creeze și alți antioxidanți numiți antioxidanți endogeni. Antioxidanții endogeni au deseori cicluri de viață foarte scurte și sunt utilizați foarte rapid în procesele metabolice. În plus față de asigurarea protecției exogene antioxidante împotriva deteriorării radicalilor liberi ai celulelor, polifenolii susțin, de asemenea, producția endogenă și reciclarea antioxidanților făcuți în organism.

Inflamația celulară
Lăsat nesupravegheat, expunerea la niveluri ridicate de radicali liberi poate duce la stări cronice ale inflamației celulare. Creșterea inflamației poate lăsa organismul mai vulnerabil la deteriorarea oxidativă a moleculelor de radicali liberi. Inflamația celulară este un răspuns sănătos și normal la stresorii celulelor. Fără o activitate inflamatorie celulară sănătoasă în celule, corpul ar fi lăsat vulnerabil la atac. Dar prea multe inflamații pe perioade lungi de timp pot duce la afecțiuni degenerative ale îmbătrânirii, inclusiv disfuncții autoimune, dureri cronice, boli cardiovasculare și tulburări cerebrale. Reducerea stresului oxidativ în celule poate ajuta la medierea răspunsului inflamator celular sănătoase. Anumiți nutrienți alimentari au fost, de asemenea, demonstrați pentru a ajuta corpul să răspundă într-un mod sănătos factorilor inflamatori.

Complexul de vitalitate celulară CRS +
dōTERRA Alpha CRS + Complexul de vitalitate celulară este un supliment dietetic propriu formulat cu niveluri puternice de polifenoli puternici care susțin proliferarea și durata de viață a celulelor sănătoase prin asigurarea protecției antioxidante a ADN-ului celular și a altor structuri celulare critice. Amestecul de polifenoli găsit în Alpha CRS + include extracte concentrate de baicalină din rădăcină de scutellaria, resveratrol din Polygonumscreen-14.01.14[15.11.2017] cuspidatum, acid ellagic din rodie, proantocianidine din semințe de struguri, curcumină din rădăcină de curcumă și silymarin pentru a susține producția internă a antioxidanți endogeni, cum ar fi glutationul. Amestecul include, de asemenea, carotenoidele antioxidante importante luteina si licopenul si un amestec propriu de acid boswellic și enzima bromelain protează care au fost demonstrat științific că mediază un răspuns inflamator sănătos în celule. Si pentru ca vitalitatea înseamnă să te simți mai tânăr, nu doar sa trăiești mai mult, Alpha CRS + include, de asemenea, un amestec energetic celular de factori metabolici importanți ai energiei celulare, inclusiv coenzima Q10, quercetin, acid alfa-lipoic și acetil-Lcarnitină. Alpha CRS + include, de asemenea, un extract botanic de Ginko biloba pentru a ajuta la susținerea clarității mentale și a energiei. Combinând nivelele puternice de antioxidanți polifenolici cu factorii metabolici ai producerii de energie celulară nu numai că susțin proliferarea sănătoasă a mitocondriilor în celule, ea susține de asemenea producerea eficientă de energie și gestionarea produșilor secundari liberi ai metabolismului energetic.

BENEFICII PRIMARE
• Susține proliferarea și durata de viață sănătoasă a celulelor prin reducerea stresului oxidativ la nivelul ADN și la alte structuri celulare critice
• Sprijină răspunsul inflamator sănătos la stresul oxidativ din celule
• Sprijină energia celulară prin sprijinirea mitocondriilor sănătoase și prin furnizarea de factori metabolici ai producerii de energie
• Sprijină funcția imună celulară sănătoasă
• Sprijină claritatea mentală și funcția creierului
• Conține o combinație de proprietăți de longevitate celulară antioxidantă exclusivă pentru dōTERRA care include doze puternice de polifenoli puternici incluzând baicalin din rădăcina scutellaria, resveratrol din Polygonum cuspidatum, acid ellagic din rodie, proantocianidine din semințe de struguri, curcumină din rădăcină de curcumă și silymarin ajută la sprijinirea proliferării sănătoase a celulelor și a duratei de viață
• Conține un extract standardizat de Boswellia serrata pentru acidul boswellic care suportă un raspuns inflamator sănătos în celule
• Conține un extract standardizat de Ginkgo biloba care susține claritatea și funcția mentală
• Include niveluri puternice de factori metabolici ai energiei celulare (coenzima Q10, quercetin, acid alfa-lipoic și acetil-l-carnitină)
• Fabricat din capsule vegetale fără lauril sulfat de sodiu; nu conține lapte, grâu sau produse de origine animală
• Include extractul botanic Tummy Tamer ™ pentru a preveni deranjarea stomacului
• Formată special pentru a fi utilizată zilnic cu xEO Mega sau vEO Mega și Microplex VMz ca o bază completă de suplimente alimentare pentru o viață de vitalitate

Întrebări frecvente:
Poate acest produs să fie considerat fără OMG și fără gluten?
Alpha CRS + nu conține material modificat genetic și nu conține gluten.
Pot copiii mei să ia acest produs?
doTERRA recomandă A2Z Chewable și IQ Mega pentru copii, mai degrabă decât pachetul LLV. Pentru copiii mai mari sau adolescenții care pot înghiți capsule, o jumătate de doză este probabil în regulă, deși există o cercetare limitată a acestor ingrediente.
Cum diferă acest produs de DDR Prime?
Alpha CRS + conține un amestec brevetat de extracte care contribuie la cele patruscreen-15.59.28[14.11.2017] beneficii principale ale LLV, o scădere a durerii ocazionale, o creștere a energiei, construirea sistemului imunitar și îmbunătățirea clarității mentale. DDR Prime este un amestec patentat de ulei esențial, care vizează sănătatea celulară, inclusiv sistemul nervos, imunitatea celulară, comunicarea celulară. Beneficiile globale pe care le simțiți pot fi similare, deși efectele apar prin mecanisme diferite în organism. Un produs poate fi mai eficient decât celălalt, în funcție de nevoile individuale.
Dintre toate produsele LLV, de ce este acesta cel mai scump?
Alpha CRS + este, de obicei, recomandat să fie luat ca parte a LLV, la o reducere semnificativă. Dacă l-ați fi cumpărat individual, există mai multe motive pentru costul mai mare. Alpha CRS + conține o mare varietate de extracte complexe de înaltă calitate din plante, din întreaga lume, cu beneficii validate științific. Fiecare dintre ele necesită expertiză semnificativă pentru recoltarea, pregătirea și studiul în beneficiul dumneavoastră.
Ce înseamnă Alpha CRS +?
Alpha înseamnă în primul rând, CRS reprezintă sistemul de reînnoire celulară, iar semnul + reflectă îmbunătățirile aduse produsului după lansarea acestuia.
Trebuie să iau asta cu mâncare?
Alpha CRS + trebuie să fie luată întotdeauna imediat înainte sau chiar la începutul mesei complete.

Pentru a intra in posesia acestor produse imi puteti scrie aici.

Untitled design (1)

Surse:

 1. Park SK, Kim K, Page GP, Allison DB, Weindruch R, Prolla TA. Gene Expression Profiling of Aging in Multiple Mouse Strains: Identification of Aging Biomarkers and Impact of Dietary Antioxidants. Aging Cell. 2009 8(4):484-495.
 2. Huang WH, Lee AR, Yang CH. Antioxidative and antiinflammatory activities of polyhydroxyflavonoids of Scutellaria baicalensis GEORGI. Biosci Biotechnol Biochem. 2006 Oct;70(10):2371-80.
 3. Li-Weber M. New therapeutic aspects of flavones: the anticancer properties of Scutellaria and its main active constituents Wogonin, Baicalein and Baicalin. Cancer Treat Rev. 2009 Feb;35(1):57-68.
 4. Albani D, Polito L, Batelli S, De Mauro S, Fracasso C, Martelli G, Colombo L, Manzoni C, Salmona M, Caccia S, Negro A, Forloni G. The SIRT1 activator resveratrol protects SK-N-BE cells from oxidative stress and against toxicity caused by alpha-synuclein or amyloid-beta (1-42) peptide. J Neurochem. 2009 110(5):1445-1456.
 5. Csiszar A, Labinskyy N, Pinto JT, Ballabh P, Zhang H, Losonczy G, Pearson K, de Cabo R, Pacher P, Zhang C, Ungvari Z. Resveratrol induces mitochondrial biogenesis in endothelial cells. Am J Physiol Heart Circ Physiol. 2009 Jul;297(1):H13-20.
 6. Raza H, John A. In vitro effects of tea polyphenols on redox metabolism, oxidative stress, and apoptosis in PC12 cells. Ann N Y Acad Sci. 2008 Sep;1138:358-65.
 7. Mantena SK, Meeran SM, Elmets CA, Katiyar SK. Orally administered green tea polyphenols prevent ultraviolet radiation-induced skin cancer in mice through activation of cytotoxic T cells and inhibition of angiogenesis in tumors. J Nutr. 2005 Dec;135(12):2871-7.
 8. Leifert WR, Abeywardena MY. Grape seed and red wine polyphenol extracts inhibit cellular cholesterol uptake, cell proliferation, and 5-lipoxygenase activity. Nutr Res. 2008 Dec;28(12):842-50.
 9. Davis JM, Murphy EA, Carmichael MD, Davis B. Quercetin increases brain and muscle mitochondrial biogenesis and exercise tolerance. Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol. 2009 Apr;296(4):R1071-7.
 10. Ames BN, Atamna H, Killilea DW. Mineral and vitamin deficiencies can accelerate the mitochondrial decay of aging. Mol Aspects Med. 2005 Aug-Oct;26(4-5):363-78.
 11. Rodríguez-Hernández A, Cordero MD, Salviati L, Artuch R, Pineda M, Briones P, Gómez Izquierdo L, Cotán D, Navas P, Sánchez-Alcázar JA.
 12. Coenzyme Q deficiency Yadav, V.R., Prasad S., Sung, B., Gelovani, J. G., Guha, S., Krishnan, S. and Aggarwal, B.B. Boswellic acid inhibits growth and metastasis of human colorectal cancer in orthotopic mouse model by downregulating inflammatory, proliferative, invasive and angiogenic biomarkers. Int. J. Cancer: 2012 130: 2176–2184.
 13. Maggini S, Wintergerst ES, Beveridge S, Hornig DH. Selected vitamins and trace elements support immune function by strengthening epithelial barriers and cellular and humoral immune responses. British Journal of Nutrition. 2007;98:S29-S35.
 14. Wintergerst ES, Maggini S, Hornig DH. Contribution of selected vitamins and trace elements to immune function. Ann Nutr Met. 2007;51:301-323.
 15. Hayes CE, Nashold FE, Spach KM & Pedersen LB. The immunological functions of the vitamin D endocrine system. Cell Molec Biol. 2003;49:277–300.
 16. Tang BMP, Eslick GD, Nowson C, et al. Use of calcium or calcium in combination with vitamin D supplementation to prevent fractures and bone loss in people aged 50 years and older: a metaanalysis. The Lancet. 2007;370:657-666.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s