DoTerra ca oportunitate de business

Oportunitatea de afaceri doTERRA este robustă și în creștere. În timp ce marea majoritate a consultanților (Wellness Advocate) se concentrează pe utilizarea uleiurilor esențiale în beneficiul familiei și al prietenilor, unii doresc să dezvolte o afacere profitabilă. Aceștia lucrează activ pentru a crește și a obține o poziție de lider în cadrul DoTERRA și există o oportunitate semnificativă de a vă completa veniturile în acest sens. Desigur, rezultatele fiecărui Wellness Advocate vor depinde de timpul și efortul pe care l-au pus în construirea propriei afaceri doTERRA.

Programul de recompense pentru loialitate a fost creat  de către doTERRA ca o modalitate pentru de a-ți arăta aprecierea pentru tine, pentru consumatorii loiali. Prin stabilirea unei comenzi lunare automate, veți primi o serie de beneficii, inclusiv câștigarea altor bonusuri în planul de compensare. De asemenea, puteți personaliza fiecare comandă și data în care o procesați. Încă vă întrebați dacă să vă înscrieți în programul LRP? Vă ofer câteva motive:

 1. Câștigi un procent înapoi. În funcție de kitul de înscriere cu care începeți (sunt diferitele puncte de pornire pentru fiecare set), înscrierea în programul LRP înseamnă că veți primi cel puțin 10% din valoarea comenzilor LRP. Cu cât participați mai mult la program, cu atât veți obține mai mult din achizițiile dvs. până când veți ajunge la 30% la 13 luni.

Exemple:

Noii consultanți care se înscriu cu un Kit Natural Solutions

descărcare

și care au o comandă luna viitoare de minim 100 PV pe program LRP vor primi:

 • 100 puncte LRP
 • Începeți acumularea punctului LRP la 15%

Noii consultanți care se înscriu cu un Every Oil Kit

descărcare (1)

și au o comandă de 100 de puncte PV în următoarea lună vor primi:

 • 200 de puncte LRP
 • Începeți acumularea punctului LRP la 20%

 

Punctele vor fi rambursabile în timp de 60 de zile de la înscriere. Dacă LRP este anulat înainte de 60 de zile, noul Welness Advocate nu va primi puncte acordate.

 1. Puncte LRP și produs gratuit: procentajul pe care îl câștigi prin comanda prin program este adăugat în cont în fiecare lună. Puteți utiliza aceste puncte pentru a achiziționa un produs gratuit. Punctele trebuie folosite în

3.Încercați să câștigați bonusul de Power of 3 și bonusuri de pornire rapidă (Fast Start): Pentru a vă califica în a câștiga bonusuri de Power of 3 și Fast Start, trebuie să aveți la dispoziție cel puțin o comandă de minim 100PV în fiecare lună.

Mai întâi, să vorbim despre Startul rapid (Fast Start). Bonusul de pornire rapidă este destinat să ofere câștiguri imediate Advocatilor Wellness atunci când îi înscriu pe alții. Fiecare consultant (Wellness Advocate) care dorește să câștige Fast Start trebuie să aibă o comandă LRP de 100PV pentru a participa. Startul rapid se plătește săptămânal iar enroller-ul noului Wellness Advocate primește apoi 20% din fiecare comandă pe care o introduce noul Wellness în primele 60 de zile. Când uleiurile esențiale fac parte din stilul dumneavoastră de viață, de sănătate, este ușor să le împărtășiți altora.

 

Să ne uităm la un exemplu. Larisa o înscrie pe Maria. Maria a plasat 3 comenzi în primele 60 de zile (comanda PV: 132PV, 78PV și 147PV.). Larisa a primit un cec pentru fiecare dintre aceste comenzi egal cu 20% din PV. Valorile de verificare au fost de 26,40 $, respectiv 15,60 $ și, respectiv, 29,40 $. Larisa a câștigat un total de 71,40 $ pentru îndrumarea și înscrierea lui Maria. E destul de simplu.

Iată câteva puncte cheie:

1.Pentru a vă califica pentru această ocazie, trebuie să aveți întotdeauna o comandă de 100 PV LRP. De asemenea, ordinul dvs. 100 PV, LRP trebuie procesat în timpul lunii.

 1. Bonusul de Start Rapid este singurul comision plătit săptămânal. Toate celelalte bonusuri sunt plătite lunar.

3.Enrolarii vor câștiga comision până la trei niveluri. Dincolo de al treilea nivel de înscriere, nu se va câștiga Fast Start.

4.Nu există nici o comprimare cu bonusul de start rapid. De exemplu, dacă înscrieți pe cineva care apoi înscrie pe altcineva și persoana pe care ați înscris-o nu se califică pentru Fast Start, nu veți primi cele 20 de procente pe care le-ar fi obținut de la înscrierea ei; în schimb veți primi 10%.

 1. Consultanții pentru noul Wellness Advocate pot câștiga bonusuri de Fast Start în luna de înscriere, atâta timp cât au un șablon LRP setat de cel puțin 100PV.
 2. Numai consultanții (Wellness Advocate) și clienți Wholesale Customer se califică pentru bonusurile de start rapid.

 

Power of 3 este un bonus important conceput pentru a vă ajuta să vă structurați afacerea doTERRA într-un mod eficient. În timp ce ați putea sponsoriza toți noii dvs. înscriși, aceasta nu este cea mai bună strategie, dacă doriți să maximizați planul de compensare. În schimb, plasați noii înscriși sub un constructor sau distribuitor pe linia dvs. de jos, care va funcționa bine cu ei. Power of 3 este construită pe două elemente principale: structura și programul LRP. Poate dura ceva timp ca, comisioanele unilevel să apară în cec, dar Power of 3 vă ajută să aveți venituri între timp.

 • Pentru a vă califica pentru Puterea de 3, trebuie să creați o comandă 100 PV (puncte valorice). Toți cei 3 membri ai echipei pe care îi înscrieți trebuie să aibă și ei o comandă de 100 PV pe program LRP, precum și orice persoană pe care o înscrieți mai târziu.
 • Power of 3 este un comision care va intra lunar și în fiecare lună atâta timp cât îndepliniți condițiile.
 • Există trei bonusuri Power of 3 pe care le puteți câștiga: $ 50, $ 250 și $ 1500. Fiecare bonus este realizat prin structura și volumul echipei, după cum urmează:
 • $ 50: Trebuie să aveți trei consultanți Wellness Advocate care să pună o comandă de minim 100 pv și un volum total de 600 pe echipă. (Volumul echipei include comanda dumneavoastră personală, comenzile liniei de pe front, comenzile de vânzare retail și comenzile wholesale).
 • 250 USD: cei trei membri ai echipei dumneavoastră din prima linie, trebuie să aibă fiecare alți trei consultanți Wellness Advocate, sponsorizați personal sub ei, cu un volum de minimum 600 de echipă. (Vezi exemplul imaginii de mai jos.)
 • 1500 de dolari: cei nouă consultanți Wellness Advocate calificați trebuie să aibă fiecare câte trei consultanți sponsorizați personal, înscriși sub aceștia, cu un volum de minimum 600 de echipă.

Power of 4? Adăugarea unui al patrulea Wellness Advocate la structura dumneavoastră mărește volumul echipei și vă împiedică să vă pierdeți bonusul dacă cineva din structura dumneavoastră de 3 nu reușește să plaseze o comandă LRP. Este întotdeauna bine să ai o rezervă.

 1. Beneficiul Produsului Lunii (POM): Dacă LRP dvs. lunar este setat la cel puțin 125PV, vă alăturați Clubului Produsul Lunii și primiți un produs gratuit cu comanda LRP. Rețineți că pentru a primii produsul lunii, comanda trebuie procesată înainte de data de 15 a fiecărei luni.

 

Termeni si condiții:

 • Pentru a câștiga puncte este nevoie de o comanda LRP lunară minimă de 50 PV
 • Comenzile cu un minim de 1 PV vor păstra atât nivelul recompenselor de loialitate cât și punctele acumulate anterior (atenție – pentru a câștiga puncte noi pe comandă și pentru a crește în procent, aceast trebuie sa fie de minim 50PV așa cum e menționat la punctul 1)
 • Nu există o limită maximă de acumulare a punctelor lunare
 • Punctele de recompensare (obținute prin programul LRP) expiră la 12 luni de la data emiterii
 • Punctele de recompensă pot fi utilizate pentru a achiziționa produse
 • Comenzile plătite cu puncte nu generează puncte și se va aplica o taxă de răscumpărare de 3 USD (echivalentul a 2 dolari)
 • Trebuie să fie un participant LRP timp de 60 de zile înainte ca punctele de recompensare să poată fi răscumpărate (să le poți folosi pentru a cumpăra produse)
 • Toate punctele de recompensă și procentajul vor fi imediat anulate cu anularea LRP
 • Punctele de recompensă nu au valoare de răscumpărare în numerar și nu sunt transferabile
 • Produsele achiziționate cu puncte LRP nu sunt destinate revânzării

 

Dacă v-ați convins că Doterra este o companie pe care merită să o explorați, vă sfătuiesc să profitați de prețurile de consultant.  Ca și wellness advocate, vă pot îndruma să pășiți în lumea uleiurilor. Puteți trece la pasul următor aici, sau mă puteți contacta aici.

Sănătate din plin!

123