Despre mine

Buna ziua.

Numele meu este Daria Astăluș, de meserie medic pe recuperare, medicină fizică și balneologie,  și pasionată de tot ce este legat de sănătate.

Am ajuns la concluzia că în mare măsură poți să îți controlezi sănătatea prin alegerile pe care le faci zilnic: mâncarea, exercițiul fizic, relația cu Dumnezeu, un somn odihnitor și pe lângă multe altele, cred că iți poți sprijini sănătatea utilizând uleiurile esențiale. Acest gând m-a îndemnat să aprofundez cunoștințele mele legate de modul de recoltare, obținere și acțiunea atât la nivel celular cât și la întregul organism a uleiurilor esențiale. (atașez și diploma obținută în urma cursului de la Essential Oil Institute)

20245694_309201749545488_9183438607711154687_n

Deși am intrat cu pași mărunți în lumea doTerra (am achiziționat kitul Home Essential, dorind să beneficiez doar de efectele aromaterapiei), am ajuns să ma conving că așa cum spune dr. Hill, doTerra este o companie de știință. Deci, astăzi mă bucur din plin și de efectele terapeutice.

Conținutul acestui blog este este doar pentru scopuri informaționale și educaționale. Nu este destinat să ofere consultanță medicală sau să ia locul consultării medicale sau tratamentului de către un medic personal. Cititorii blogului sunt sfătuiți să consulte medicii sau personalul medical calificat în ceea ce privește întrebările specifice legate de sănătate. Nici autorul acestui blog nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele consecințe asupra sănătății ale oricărei persoane sau a persoanelor care citesc sau urmăresc informațiile din acest conținut educațional. Toți cititorii acestui conținut, în special cei care iau prescripție sau medicamentele contrare, ar trebui să consulte medicii înainte de a începe orice program de nutriție, suplimente sau schimbarea stilului de viață.

Dacă dorești să faci parte din echipa doTerra,  te poți înscrie aici.

Sănătate din plin!

123