Uleiul esențial de lavandă

Uleiul esențial de lavanda este cel mai folosit ulei esențial din lume astăzi, dar beneficiile acestuia au fost de fapt descoperite acum mai bine de 2.500 de ani. Datorită proprietăților sale puternice antioxidante, antimicrobiene, sedative, calmante și antidepresive, uleiul de lavandă abundă și au fost folosite atât în scop cosmetic cât și terapeutic timp de secole. …

Continuă să citești Uleiul esențial de lavandă